logo
UPCOMING – INSPIRERENDE – ORIGINALITET!!!
.
Dét er kodeordene for 902fm’s musikprogram – Musikprofilen. Kom ud af din musikalske comfortzone og lad dig rive med, når Musikprofilen giver dig et catchy og spændende genre- og stilmiks af AL slags musik. Har du brug for en forfriskende og iørefaldende pause fra hverdagens trummerum, er Musikprofilen lige noget for dig! Hér er musikken høj, fyldig og dynamisk – og af og til helt stille. Musikprofilens formål er at udvide lytterens musikalske horisont: Lær ny musik at kende og hør nye måder at lave musik på. Mød Musikprofilen med et åbent sind. For hér møder du ALT lige fra  rock, pop, soul, funk, reggae, indiepop/-rock, rock ‘n roll til folk, blues og roots.
.
BAGGRUNDEN
Som helt ny eller upcoming kunstner er det i dag svært at finde en platform at fremføre sin musik på. Deraf opstod indslaget “Ugens Musikprofil”, som har kørt i programmet “Go Weeknd” siden februar 2014. I de sidste 2 år har man hver uge kunne få en smagsprøve på godt 20 minutter af de mange fantastiske kunstnere. MEN der SÅ meget godt materiale derude, at 902FM videreudvikler indslaget og nu kan præsentere et helt nyt 2 timers program med endnu større fokus på upcoming, nuværende og tidligere Musikprofiler. Dette i samarbejde med Baltoppen LIVE. Musikprofilen er programmet, hvor de upcoming kunstnere kan præsentere deres musik og dem selv.
.
UGENS MUSIKPROFIL, MÅNEDENS MUSIKPROFIL OG ÅRETS MUSIKPROFIL
Musikprofilen giver  DIG som lytter muligheden for at STEMME på DIN yndlingskunstner. DU er altså med til at sætte dagsordenen for, hvad der skal være “hot or not” på musikscenen herhjemme. Hver uge sætter vi fokus på en ny kunstner/gruppe, og når måneden er omme, kårer DU og Musikprofilens helt eget dommerpanel ved fælles hjælp ”Månedens Musikprofil”. Til maj 2017 har vi så samlet hele 8 af ”Årets Musikprofiler”, som så dyster i et brag af en koncert event på Baltoppen LIVE’s store flotte scene. “Årets Musikprofil” får – udover kåringen i sig selv OG den store ære at vinde – også lov til at slutte hele festen af med et 30 minutters langt sæt af helt egne numre.
.
UDVÆLGELSEN
Det er studievært Mona Bach, der står for udvælgelsen til at blive ”Ugens Musikprofil” – dette i samarbejde med de danske pladeselskaber. MEN …  det er ikke kun pladeselskaberne, der kan pege på en potentiel musikprofil. Sidder DU med en Musikprofil gemt i maven, så send os din musik. Eller kender du nogle, der ville være oplagte som ”Ugens Musikprofil”, så giv os besked. Vi er altid på jagt efter nyt talent!
.
REGLERNE
Det er dig og Musikprofilens eget dommerpanel, der står for at vælge ”Månedens Musikprofil”. Som lytter giver du din stemme på Facebook under indslaget “STEM HER”. Du kan ligeledes genhøre alle ugens musikprofiler i lydfilen som ligger lige nede under “STEM MED HER”. Sidste torsdag i måneden lægges alle ugens musikprofiler ud på vores Facebookside, og så gælder det om at stemme. Du har fra torsdag til den efterfølgende tirsdag til at stemme på din favorit kandidat og “Månedens Musikprofil” kåres den først kommende torsdag i den næste måned. Læs mere på Facebook, hvor vi løbende opdaterer https://www.facebook.com/Musikprofilen.902FM/
Vil du i kontakt med Musikprofilen så brug mail adressen her:
Programmet sendes torsdage fra 18-20 og genudsendes tirsdag fra 18-20.
Musikprofilens dommerpanel består i øvrigt af Ib Jensen (leder af Baltoppen Live) og vært på 902fm,Tommy Nielsen.
.
Vi arbejder på at få podcast ud på alle udsendelser…herunder indtil videre billeder af de Musikprofiler, som har været med fra september 2016:
.
.
Misen & Backhausen
misen-beckhausen-1Torsdag d. 27. oktober
Deerborn
deerbornTorsdag d. 20. oktober
A Man From Jupiter
a-man-from-jupiter-2Torsdag d. 13. oktober
Janus Bechmann
janus-bechmannTorsdag d. 6. oktober 2016
Black Dog Howl
black-dog-howlTorsdag d. 29. september 2016
Frank Hemmingsen
frank-hemmingsenTorsdag d. 22. september 2016
Johannesson
crossroads-johannessonTorsdag d. 15. september 2016